In samenwerking met Aya Memoriam Foundation

Samenwerking

Wolkenvriendjes is sinds kort een samenwerking aangegaan met Stichting Aya Memoriam Foundation. Met deze samenwerking willen we onze krachten bundelen om ondersteuning naar ouders die hun kindje verliezen of hebben verloren te geven.
Stichting Aya Memoriam Foundation is een mooie aanvulling op wat wij als Wolkenvriendjes bieden.
Hieronder is te lezen wat Aya Memoriam Foundation doet en voor wie.

Waar staat Aya Memoriam Foundation voor

Aya Memoriam Foundation fotografeert belangeloos in de ziekenhuizen en in de thuis situatie voor iedereen die een kindje verwacht dat stil geboren wordt, dan wel bij het overlijden van kinderen voor, tijdens of vlak na de bevalling en bij kinderen met een verwachte korte levensduur of waarbij de zwangerschap wordt beëindigd.
Zij fotograferen op verzoek belangeloos voor deze doelgroep, zonder grens te stellen aan het aantal weken zwangerschap. Naast het belangeloos fotograferen geven ze in samenwerking met professionals, het aangesloten netwerk en de ervaringscontacten informatie/ advies over de mogelijkheden in het nemen van afscheid van pasgeborenen, stil geborenen en kinderen met een verwachte korte levensduur of waarbij de zwangerschap wordt beëindigd. Ook bieden ze nazorg aan ouders die daar behoefte aan hebben. Ook is het mogelijk om via of bij Aya Memoriam Foundation wikkeldoekjes, herdenk geschenken, mandjes te bestellen. Hierbij rekening houdend dat zij geen bedrijf zijn in uitvaart producten. Wel hebben ze in hun netwerk bedrijven zitten die ook voor de allerkleinste producten maken.
Informatie/ advies en begeleiding over welke mogelijkheden er zijn in het nemen van afscheid van je kindje zijn zeer persoonlijk en vaak ook erg emotioneel. Wil je weten welke mogelijkheden er voor jou/jullie kindje(s) zijn, neem gerust contact met ons op.

In contact

Aanmelden voor de fotoreportage kan via het aanvraag formulier, mail of telefonisch.
Zorgprofessionals (zowel in ziekenhuizen als thuis) kunnen ook aanmeldingen doorgeven.
Ook organiseren ze 1 keer per jaar in de 2e week van december een herdenkingsbijeenkomst. Deze heet Lichtjes in de Vermaning en is voor iedereen toegankelijk. Daarnaast verzorgen ze ook lotgenoten bijeenkomsten als hieraan behoefte is

Wil je meer informatie over deze Stichting bezoek dan hun website
Ook hebben ze een Facebookpagina: Aya Memoriam Foundation
Aya Memoriam Foundation is 7 dagen in de week 24 uur per dag telefonisch bereikbaar en beschikbaar ( ook tijdens vakantie en feestdagen).
Telefoonnummer : 0640979294
Aya Memoriam Foundation werkt door heel Nederland.
We hopen op een mooie samenwerking. Af en toe zullen vrijwilligers van Aya Memoriam Foundation en ouders hun verhaal willen delen op de website van Wolkenvriendjes.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *