Ondersteuning

Als ervaringsdeskundige in rouw en verlies van een kind wil ik graag ouders in het verlies van hun kind(eren) ondersteuning bieden. Ik bied een luisterend oor of oog aan. Ik ga je niet vertellen hoe je het rouwen moet doen. Wat ik wel kan doen is naar jouw verhaal luisteren, keer op keer als daar behoefde aan is. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen hoe het rouwen bij mij ging, wat voor mij belangrijk was/is. Maar het allerbelangrijkste is jouw verhaal. Jouw rouwproces waar ik een klein beetje in mee zou kunnen lopen, om je het gevoel te geven dat je gehoord wordt. En dat jouw kind er toe doet.

Deze diensten zijn op vrijwillige basis, maar een vrijwillige donatie is welkom.
De donaties worden gebruikt om de website voor nu en in de toekomst online te houden.

 

Ik probeer zoveel mogelijk mijn bel en videobel afspraken op maandag en woensdag in te plannen. (onder school tijden) Bereikbaar vanaf 9.00 tot 13.30
Chatsessies kunnen elke door de weeks dag van 9.00 tot 11.00 ingepland worden. 
Losse app berichten kunnen altijd, en ik reageer wanneer ik de tijd ervoor heb.

Chat

Heel in het begin van mijn rouwproces moest ik er niet aan denken om mensen over de vloer te hebben of naar iemand toe te kunnen gaan om te praten over mijn verlies. Ik zocht naar mijn antwoorden en dat was vooral veel mijn verhaal te mogen delen. Via chat zocht ik contact om mijn verhaal te mogen delen. Dit is dan ook de reden waarom ik zelf ook laagdrempelig ondersteuning wil bieden.

Dit is het meest laagdrempelige contact wat ik je kan aanbieden, via chat. Met geschreven woord kan je langer de tijd nemen om na te denken wat je wilt zeggen en hoe je dat vorm wilt geven. We kunnen een afspraak inplannen en er zijn meerdere mogelijk heden om te chatten met elkaar. Mijn voorkeur gaat zelf uit naar Messenger.

Wil jij graag je verhaal kwijt, vertellen over je kind dan kan je via het blauwe gesprekswolkje onderaan de site een bericht naar me toezenden, of via contact formulier. Zo kunnen we een afspraak maken voor een chat of videobel/telefoon gesprek. Je mag mij ook benaderen via Messenger. Ik zal niet altijd gelijk kunnen reageren, maar als ik tijd heb spreek ik je altijd terug aan.

Videobellen/bellen

We kunnen ook een stapje verder gaan door te videobellen. Soms is er behoefte aan om elkaar te kunnen zien en horen, zonder dat je echt je huis uit hoeft. Dit blijft natuurlijk best een spannend iets, helemaal omdat ik jou je verhaal laat vertellen. Het is aan jou wat je wel en niet vertelt. En bellen kan natuurlijk ook, als je liever niet in beeld wilt komen. Maak je niet druk om je tranen, als ze komen laat je ze maar gaan. Je bent veilig.

Online bijeenkomsten (Zoom)

Heb je interesse voor een groep zoomcall, dan kan je me altijd benaderen en kijken of we dit mogelijk kunnen maken. Zelf zal ik af en toe wat datums in plannen voor een groep zoomcall of misschien wel via facebook ruimtes. 

Bijeenkomsten

Dit komt later.