Gezocht

Bloggers gezocht

Het is de bedoeling dat het blog gedeelte van het platform niet alleen door mij wordt geschreven. Ik wil graag ook jullie de kans geven hier jullie verhaal te vertellen. Er zijn zoveel ouders die een kind(eren) verloren hebben, en iedereen heeft zijn/haar eigen verhaal. Iedereen gaat anders met het verlies om, iedereen rouwt anders. Dat hoort bij het leven, maar door al deze verschillende rouwprocessen leren we van elkaar. En iedereen mag er zijn met zijn verdriet.

Elk kind telt.

En daarom zoek ik jou. Schrijf jij graag en wil je graag jouw verhalen over je overleden kind delen? Bijvoorbeeld over het rouwproces en alles wat daarbij komt kijken. De invulling ervan is aan jou. Je mag dus delen wat je wilt. Wil je foto’s delen bij je verhaal kan en mag dat. Wil je dat liever niet, hoeft dat ook niet.

Wat ik wel van jou als blogger verwacht is dat je op tijd je artikel aanlevert bij mij. Samen maken we daar afspraken over. Je kan wekelijks, elke twee weken of elke maand een blog schrijven. Dit is geheel op vrijwillige basis, het enige wat ik je kan bieden is een podium voor jouw verhaal. En het blijven noemen van de naam van je kind.

Ondernemers gezocht

Ook zoek ik ondernemers die, door eigen ervaring van verlies en in naam van jullie kind iets zijn gaan doen. Ben jij troostartikelen gaan verkopen of kaarsen gaan maken, of heb je misschien wel een stichting opgericht? Dan wil ik daar graag een podium voor aanbieden. Je mag dan eenmalig een artikel schrijven met jouw verhaal en wat je doet. Daar mag uiteraard een link in geplaatst worden naar jouw onderneming. Zo geef ik jullie een podium voor jullie product en help jij mijn lezers inspireren met jouw product.

Daarnaast zoek ik ook nog ondernemers die in ruil van een product een artikel door mij willen laten schrijven. Heb jij een boek geschreven of verkoop je mooie herinneringen/troost artikelen. Ik schrijf dan een mooi en eerlijk artikel over het product met een link naar jouw webshop/winkel/onderneming.

Stuur een mail naar:
info@wolkenvriendjes.nl